Karaman FK, Demirspor Hazırlıklarını Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme karşılaşmaları 27, 28, 29 Eylül’de oynanacak. Karaman FK, deplasmanda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Ankara Demirspor ile 28 Eylül Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.

Karaman FK, Demirspor Hazırlıklarını Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminde Karaman FK’nın rakibi Ankara Demirspor oldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda Kemal Kaynaş Stadı’nda Burdur MAKÜ’yü 2-0 yenerek tur atlama şansını yakalamıştı. Temsilcimizin Demirspor ile oynayacağı maça galibiyet parolası ile çıkacak. Ankara Demirspor, Karaman FK mücadelesi TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda saat 14.30’da oynanacak. Karşılamayı ise Sercan Karaca yönetecek.

ZTK 2. Eleme Hazırlıkları Tamamlandı

Karaman FK, ligte galibiyet serisini geçtiğimiz hafta sonu Kahramanmaraş’ta aldığı 3 puan ile sürdürdü. Deplasmandan galibiyet ile Karaman’a dönen futbolcular, teknik adam Zafer Hızarcı ve yardımcı ekip ile ZTK hazırlıklarını Kemal Kaynaş’ta tamamladı.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda galip gelen takımlar bir üst tura adını yazdıracak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284