Karaman FK, Deplasmanda Puan Arayacak

TFF 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Futbol Kulübü, Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbiriliği A.Ş. ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karaman FK, Deplasmanda Puan Arayacak

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 2. hafta maçında Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile deplasmanda karşılacak olan kırmızı beyazlı ekibimiz sahaya 3 puan parolası ile çıkacak. 11 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Darıca İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Cihan Ataş, Betül Nur Yılmaz ve Eray Pınar üçlüsü yönetecek.

Karaman FK, deplasmana kitlendi

3. Lig 2. Grup’ta ilk karşılaşmasında 4-0’lık galibiyet ile Turgutluspor’u yenen temsilcimiz deplasman karşılaşmasına hazırlanıyor. Teknik adam Zafer Hızarcı ile Kemal Kaynaş Stadyumunda deplasman maçı Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasına hazırlanan Karaman FK’da moraller yüksek.

Karamanoğulları yalnız bırakmayacak!

Geçtiğimiz aylarda TFF Yönetim Kurulu tarafından 2022-2023 Futbol Sezonunda, Süper Lig'in ardından Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında da deplasman seyirci yasağını kaldırmıştı. 11 Eylül’de oynanacak olan deplasman karşılaşmasında Karamanoğulları taraftar grubu da organizasyon düzenliyor. Gidiş ve gelişin ücretsiz olduğu organizson için saat 02.00’da Aktekke Kent Meydanında toplanacak olan taraftar grubu temsilcimizi deplasman karşılaşmasında yalnız bırakmayacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2022, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284