Karaman FK Kader Maçına Çıkacak

Karaman Futbol Kulübü ligin son karşılaşmasında deplasman maçında 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaşacak.

Karaman FK Kader Maçına Çıkacak

Kırmızı beyazlı ekibimiz 5 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da Kelkit İlçe Stadyumunda Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Karaman’ın kader maçı

Kelkit deplasman karşılaşması Karaman FK için ligte kalmak adında önemli son karşılaşma olacak. Karaman FK, geçtiğimiz hafta sonu maç karşılaşmaları sonrasında 37 puanla düşme hattında bulunuyor. Karaman FK, geçtiğimiz haftalarda Osmaniyespor’u sahasında, Erbaspor’u ise Karaman’da yenerek ligte kalma şansını arttırdı. Aldığı galibiyetler sonrası morallerin yüksek olduğu Karaman FK, Kelkit karşılaşmasında sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Rakipler yakın takipte

Karaman FK, puan cetvelinde 37 puanı bulunurken ekibimizi takip eden Kahtaspor ve Elazığspor takımlarının 36’şar puanları bulunuyor. Ekibimizin takip ettiği Osmaniyespor’un ise puan cetvelinde 40 puanı bulunuyor.

Karaman FK için ligin son önemli karşılaşmalarında ise Elazığspor, Fatsa Belediyespor ile Kahta 02 Spor, Başkent Gözgözler Akademi FK ile Crıptoswaps Çatalcaspor, Osmaniyespor Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284