Karaman FK, Liderliğini Sürdürmek İçin Sahaya Çıkacak

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor A.Ş. deplasman karşılaşmasında liderliğini sürdürmek için sahaya çıkacak.

Karaman FK, Liderliğini Sürdürmek İçin Sahaya Çıkacak

Karaman FK, ligin 4. haftasında Kahramanmaraş Spor ile Kahramanmaraş Merkez Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 24 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Yusuf Adnan Kendirciler, Sezgin Altun ve Adnan Akbulut üçlüsü yönetecek.

Liderlik için oynayacak

Karaman FK, Kahramanmaraş deplasmanında 3 puan parolası ile sahaya çıkacak. Geçtiğimiz deplasman ve kendi sahasında aldığı galibiyetler ile puan cetvelinde 3 haftadır 9 puanla lider olan kırmızı beyazlılar, teknik adam Zafer Hızarcı yönetiminde Kahramanmaraş Spor deplasman karşılaşmasında sahadan galibiyele ayrılmak istiyor.

Kahramanmaraş hazırlıkları devam ediyor

Kırmızı beyazlı ekip, Salı günü Kahramanmaraş deplasman karşılaşması için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Zafer Hızarcı ve yardımcı antrönerler ile Kemal Kaynaş Stadı’nda ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çalışmaları geçtiğimiz günde devam etti.

Karamanoğulları deplasman karşılaşması için yollarda

24 Eylül’de oynanacak olan deplasman karşılaşmasında Karamanoğulları taraftar grubu da deplasman karaşılaşması için organizasyon düzenliyor. Gidiş ve gelişin ücretsiz olduğu organizson için Aktekke Kent Meydanında Cuma gecesi toplanacak olan taraftar grubu 470 kilometrelik yol yaparak temsilcimizi Kahramanmaraş’ta yalnız bırakmayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284