Karaman FK, Yaş Ortalamasında Zirvede

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman FK, kadrosuna dahil ettiği oyuncular ile 24.3’lük yaş ortalamasıyla rakiplerini geride bırakarak ilk sırada yer aldı.

Karaman FK, Yaş Ortalamasında Zirvede

3. Lig 2. Grupta Karaman’ı temsil eden Karaman FK, TFF 2022-2023 sezonu kış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem sonrası Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) almış olduğu ikinci transfer ve tescil döneminin uzatılmasıyla kırmızı-beyazlı ekipte transfer çalışmaları devam ediyor. Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 2. grubun güçlü ekibi Karaman FK son olarak transfer çalışmalarında Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’dan sağ kanat 18 yaşındaki Ahmet Karademir’i sezon sonuna kadar kiralayarak renklerine bağladı. İlk ve ikinci transfer ve tescil döneminde yaptığı transferler ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Karaman FK, ezeli rakipleri Alanya Kestelspor ve Iğdırspor’u 24.3 yaş ortalaması ile geride bıraktı. Ligde uzun haftalar sonra liderliği ele alan Alanya Kestelspor yaş ortalamasında 24.7 ile başarı gösterirken, Iğdır FK ise 27.0’lık ortalamayla Karaman FK’yı takip etti.

Karaman FK’da yaş ortalamasında en yaşlı isim 31 yaşındaki Samet Aydın olurken, en genci 18 yaşındaki Ahmet Karademir oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284