Karaman FK’dan Zorlu Deplasmandan 1 Puan

Karaman FK, TFF’nin almış olduğu deprem kararı nedeniyle 1 aylık aradan sonra deplasmanda karşılaştığı Alanya Kestelspor ile golsüz berabere kaldı.

Karaman FK’dan Zorlu Deplasmandan 1 Puan

TFF 3. Lig 2. Grupta Karaman’ı temsil eden Karaman FK, ligin 22. hafta karşılaşmasında ligde ezeli rakiplerinden olan Alanya Kesetelspor ile karşılaştı. Alanya Kestelspor, Karaman FK mücadelesini Burak Filik, Yusuf Şimşek ve Mehmet Zekat Yılmaz yönetti. Alanya Milli Egemenlik Stadı’nda oynanan maçta sahaya moralli çıkan Karaman FK, ilk yarıda aradığı gol pozisyonlarını bulamadı. Alanya Kestelspor ve Karaman FK ikinci yarıda ise yer yer ataklarını sürdürürken, aradıkları golleri bulamadı. Zorlu mucadelenin 90 dakikası 0-0 golsüz berabere bitti. Karaman FK, bu skorun ardından deplasmandan aldığı 1 puan ile  43 puanla 3’üncü sıraya geriledi.

3. Lig 2. Grupta puan cetvelinde avrajla Iğdır FK 44 puanla ilk sırada yer alırken, Alanya Kestelspor, lider Iğdır FK’yı’ 44 puan ile takip ediyor. Karaman FK ise puan cetvelinde 3’üncü sırada 43 puanla rakiplerini takip etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284