Karaman FK’nın Rakiplerine Hükmen Galibiyet Sevinci

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremlerin ardından Karaman FK’nın grubunda yer alan Kahramanmaraşspor’un ardından 23 Elazığ FK ligden çekilme kararı aldı.

Karaman FK’nın Rakiplerine Hükmen Galibiyet Sevinci

Yaşanan depremler sonrası 3. Lig 2. Grup ekipleri Kahramanmaraşspor’dan sonra şimdi de 23 Elazığ FK ligden çekilmek için başvuruda bulundu. Şampiyonluk yolunda mücadele veren Karaman FK’nın grubunda yer alan iki takımın Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yaparak ligden çekilme kararları alması ise Karaman FK’nın aleyhine oldu . Kırmızı-beyazlı temsilcimiz liglerde ikinci devrenin başlaması ile 20. haftada Elazığ deplasmanında 2-0 yenilerek liderliği bıraktı. Ligden çekilen Elazığ FK ile Karaman FK karşılaşırken temsilcimizin şampiyonlukta en büyük rakipleri olan Alanya Kestelspor ve Iğdır FK’nın maç oynamadan hanelerine 3 puanı yazdırmış olacaklar. TFF’nin Elazığ FK ile ilgili alacağı karar Karamanlı sporseverler tarafından merakla bekleniyor.

3. Lig 2. Grup'ta yer alan 23 Elazığ FK’nın ; 21 haftada 6 galibiyet, 4 beraberlik ile 9 mağlubiyet elde etti ve 22 puanla 12. sırada yer alırken, Kahramanmaraşspor’un ise 1 galibiyet, 9 beraberlik ile 9 mağlubiyet elde etti ve 12 puanla 16. sırada yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284