Karaman FK’ya 10 Yıla 5 Şampiyonluk Sığdıran Hoca!

Karaman FK, başarılı teknik adam Zafer Hızarcı ile yolların ayrılması sonrası gözler yeni göreve getirilecek teknik adama çevrildi.

Karaman FK’ya 10 Yıla 5 Şampiyonluk Sığdıran Hoca!

Karaman FK, 2022 yılının Haziran ayında 2022-2023 sezonu için bir yıllık sözleşme imzaladığı Zafer Hızarcı ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurması sonrası yeni teknik adam arayışına başladı.

Karaman FK sosyal medya hesaplarından Zafer Hızarcı ile yolların ayrıldığını paylaştığı paylaşımda, “Teknik direktörümüz Zafer Hızarcı ve teknik ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendilerine kulübümüz adına bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.” ifadeleri yer aldı.

İlimizi 3. Ligde temsil eden kırmızı-beyazlı ekip, üst üste kaybettiği Darıca GB ve 23 Elazığ FK maçları sonrası Karaman’ı liderlik ile tanıştıran teknik adam Zafer Hızarcı ile yolları ayırması sonrası kulislerde ve sosyal medya platformlarında kulüpten resmi açıklanmasa da isimler dolaşmaya başladı. Dolaşan isimler arasında Önder Karaveli, Kazım Nas, Nasuh Aköz ve Mehmet Altıparmak isimleri gündeme geldi. Spor kamuoyunda ağırlık kazanan isim ise kariyerinde başarılı şampiyonluklara imza atan Mehmet Altıparmak oldu. Başarılı teknik adam kariyerinde 5 şampiyonluk yaşadı. Altıparmak, teknik direktörlük yaptığı 10 yıla 5 şampiyonluk sığdırdı. Mehmet Altıparmak, Erzurumspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Alanyaspor ve Kartalspor’da şampiyonluk sevinci yaşayarak kupa kaldırdı.

Karaman FK, 5 Şubat Pazar günü Kemal Kaynaş’ta oynanacak Kahramanmaraş Spor karşılaşması öncesi yeni belirlenen teknik direktörü açıklayarak imza atacağı öğrenildi. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284