Karaman FK’ya PFDK’dan Ceza!

TFF 3. Lig 2. Grup 19. hafta oynanan maçta Karaman FK, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. karşılaşmasında Karaman FK, taraftarların kötü ve çirkin tezahüratı ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK’dan ihtar, para cezası ve giriş yasağı cezası verildi.

Karaman FK’ya PFDK’dan Ceza!

Karaman FK, sahasında Darıca GB’ne 2-0 yenidliği karşılaşmada, Karaman taraftarının kötü ve çirkin tezahürat ve kaleci antrenörü’nün sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ihtar, para cezası ve giriş yasağı cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından alınan kararda, “Karaman FK ’nın, 22.01.2023 tarihinde oynanan Karaman Futbol Kulübü-Darıca Gençlerbirliği A.Ş. TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Karaman FK’nın, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 7.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Karaman FK kaleci antrenörü Candeniz Velioğlu’nun, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284