Karaman GHSIM’de 2016 Yatirimlari Konusuldu

Karaman’da 2016 yilinda hayata geçirilecek olan spor yatirimlari ve tesislesme atilimlarinin saglikli bir sekilde planlanabilmesi amaciyla yapilan çalismalar hiz kesmeden devam ediyor.

Karaman GHSIM’de 2016 Yatirimlari Konusuldu

Karaman’da 2016 yilinda hayata geçirilecek olan spor yatirimlari ve tesislesme alaninda yapilacak yatirimlar için bir araya gelen Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik proje ve çalismalari degerlendirdi.
Karaman’da spor yatirimlarinin ve tesislesme hamlelerinin ciddi anlamda arttigina dikkat çeken Il Müdürü Kisacik, "Hazir olan kapasitemizin de yakin zamanda yeni eklenecek tesislerimiz ile daha da güçlü bir hale gelecek. Sporcularimizin bütünüyle hareket ederek gelecegin sampiyonlarinin bu topraklarda yetismesi noktasinda tüm irademizi kullanacagiz. Bakanligimiz koordinesinde Karaman’da tüm Sivil Toplum Kuruluslarimizla yapacagimiz ortak çalismalar sonucunda Karaman’in spor sehri olmasi yolunda güzel adimlar atacagiz.” dedi.
Türkiye'nin özellikle son 10 yilda tesislesme anlaminda çok iyi bir noktada oldugu belirten Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise; Olimpik olsun ya da olmasin tüm branslarin Karaman’da saglikli nesillerle gelecege merhaba demesinde büyük sorumluluklar üstlendigini belirtti.
Samimi bir ortamda gerçeklesen toplantida, 2015 yilinda yapilan çalismalar ve 2016 yilinda faaliyete geçirilecek olan yatirimlar ele alinirken Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kisacik, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker’e yapilmasi düsünülen tesisler ve spor yatirimlari ile ilgili olarak genis bilgiler verdi. Ak Parti Karaman Milletvekili Seker, yapilacak olan ve projeleri hazirlanan yatirimlari begenirken, Karaman’a gerekli olan tüm destegin verilecegini söyledi.
Ak Parti Karaman Milletvekili Seker konusmasinin devaminda; “Ilimizde yapilacak olan spor ve tesis yatirimlarini yakindan takip ediyor, ilimiz gençligi için faydali olan bu çalismalari destekliyorum. Türk Dili’nin Baskenti Karaman her zaman her seyin en iyisini hak eden bir sehir olmustur.’’ diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284