Karaman GHSİM’de Nisan Ayı Personel Toplantısı Yapıldı 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik 2017 Nisan ayı bilgilendirme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Karaman GHSİM’de Nisan Ayı Personel Toplantısı Yapıldı 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık başkanlığında, kurum içi gelişim ile değişimi sürdürmek, iletişim ve koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen 2017 Nisan ayı bilgilendirme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gençlik merkezi toplantı salonunda yapıldı. Değerlendirme toplantısına şube müdürleri ve il müdürlüğü personeli katıldı. 
Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, personelin genel durum ve performansı, personel ilişkileri, iş ortamındaki verim ve tesislerin hizmet kalitesinin arttırılması açısından dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı. 
Güçlü Gençlik İçin Daha Çok Çalışmalıyız 
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmaların daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektiğini belirten Kısacık,” Karaman’ın spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var. İlimize birçok önemli spor müsabakası alarak hem ilimizin tanıtımına katkıda bulunmaya çalıştık hem de Karaman’ın artık ulusal ve uluslararası spor müsabakalarına çok rahat bir şekilde ev sahipliği yapabileceğini gösterdik. Ayrıca İlimizde inşaatı devam eden önemli spor yatırımlarımız var. İnşallah bu yatırımlarımızın da tamamlanmasıyla birlikte hem Karaman kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulacağız. Karaman’a spor ve tesis anlamında daha büyük hizmetler vermek adına el ele vererek çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. Her şey güçlü bir gençlik için” şeklinde konuştu. 
Toplantı, personelin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284