Karaman Hentbol Takımı Yarı Final Biletini Kaptı

Niğde’de düzenlenen Yıldızlar Hentbol Grup müsabakalarında Karaman’ı temsil eden Makbule Orman Ortaokulu kız hentbol takımı grup birincisi olarak bir üst tura yükseldi.

Karaman Hentbol Takımı Yarı Final Biletini Kaptı

Okul sporları faaliyetleri kapsamında Niğde’de düzenlenen yıldızlar hentbol grup müsabakalarında Karaman’ı temsil eden Makbule Orman Ortaokulu kız hentbol takımı grubunda hiç maç kaybetmeyerek yarı finale adını yazdıran takım oldu.
Grubunda Mardin, Diyarbakır ve Kilis takımlarıyla karşılaşan Karaman ekibi ilk maçında Mardin’i 19-11’lik skorla mağlup ederek müsabakalara iyi bir başlangıç yaptı. İkinci ve üçüncü gün maçlarında Diyarbakır’ı 17-2 ve Kilis’i 9-1’lik skorlarla mağlup eden Karaman ekibi grup şampiyonu olarak Antalya’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.
Müsabakaların ardından Karaman’a dönenen Makbule Orman Ortaokulu kız hentbol takımı sporcuları hentbol antrenörü Hüseyin Ardıç ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.
Makbule Orman Ortaokulu öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik eden Kısacık, Karaman’da takım sporlarında alınan başarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Karaman’ın yetenekli sporculara sahip bir şehir olduğunu belirten Kısacık, sözlerine şöyle devam etti:
“İlimizde ferdi ve takım sporlarında elde edilen her başarı bizler için gurur kaynağı. Sporcularımızda katıldıkları şampiyonlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Yapılan fedakarlıkların ve verilen emeklerin karşılığını başarılarla süsleyen gençlerimiz bizlerin her zaman gurur kaynağı oldu, olmaya da devam ediyor. Son olarak hentbolda alınan başarılı sonuçtan dolayı takımımızı bir kez daha kutluyor, yarı final müsabakalarında başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284