Karaman, Iğdır’a Geçit Vermedi: 1-0

Karaman FK, TFF 3. Lig 2. Grup 16. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Iğdır FK’yı Akın Akman’ın golü ile 1-0 yendi. Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk iddiasını aldığı 3 puan ile sürdürdü.

Karaman, Iğdır’a Geçit Vermedi: 1-0

TFF 3. Lig 2. Grup 16. haftasında Karaman FK, Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele Kemal Kaynaş Stadı’nda saat 14.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Karaman FK, Iğdır FK karşılaşmasını Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi. Kapalı,açık ve maraton tribünlerinin hınca hınç dolduğu müsabaka hakem Emre Kaan Çalışkan’ın ilk 45 dakikalık düğünü çalması ile başladı. Temsilcimiz rakip Iğdır kalesinde kontrollü ve baskılı oyunu ile geliştirdiği kontra ataklar sonuç vermedi. İlk 45 dakikalık dilimin tamamlanması ile iki takımda soyunma odalarına eşitlikle gitti. 2. 45 dakikalık sürenin başlaması ile Karaman FK, gol arayışlarını sürdürdü. Kırmızı beyazlılar dakikalar 77’yi gösterdiğinde Iğdır kalesinde penaltı vuruşu kazandı. Penaltı vuruşu için topun arkasına geçen Akın Akman, Iğdır kalesine attığı gol ile karşılaşmanın da skorunu belirledi. Maç sonucu Karaman FK 1-0 Iğdır FK şeklinde tamamlandı. Karaman FK, Iğdır’ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası 3 puan alarak puan cetvelinde 36 puan ile liderliğini sürdürdü.

Karaman FK, devrenin son karşılaşmasını Orduspor ile oynayacak. 3.Lig 2.Grup 17. haftasında Orduspor deplasmanına gidecek olan Karaman FK, 18 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Yeni Ordu Stad’ında devrenin son mücadelesi için sahaya galibiyet parolası ile çıkacak. Orduspor puan cetvelinde 27 puan ile 6. sırada yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin dündar
Hüseyin dündar - 1 yıl Önce

O Sene Bu sene..!

SIRADAKİ HABER

banner284