Karaman İşitme Engelliler Liderliği Ele Geçerdi

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2. liginde mücadele eden Karaman İşitme Engelliler futbol takımı hafta sonunda Ankara’da oynadığı Sincan İşitme Engelliler maçından 4-1 galip gelerek grubunda liderliğe yükseldi.

Karaman İşitme Engelliler Liderliği Ele Geçerdi

Ankara Sincan Fatih Stadyumunda oynanan maçın daha 9. dakikasında ev sahibi ekip Sincan İşitme Engelliler attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 30 dakikasında ise Karaman İşitme Engelliler takımının beraberlik golü Ali Ülkar’dan geldi. İlk yarının sonlarına doğru ise Ali Ülkar kendisi ve takımının ikinci golünü kaydetti ve ilk yarı 2-1 temsilcimizin üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz 82. dakikada yine Ali Ülkar’ın golüyle 3-1 öne geçti. 84. dakikada ise maçın skorunu belirleyen golü Mustafa Alkan atarak takımını 4-1 öne geçirdi. Karşılaşmada ayrıca Ali Ülkar, Tunahan Sağlam sarı kart gördü. Alınan bu sonuçla Karaman İşitme Engelliler  puanını 10’a çıkararak B grubunda liderlik koltuğuna yerleşti.
Karaman Engelliler Kulüp Başkanı Ali Semiz yaptığı açıklamada, “Desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Süleyman Tapsız’a Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürümüz Hayati Kısacık’a, Antrenörümüz Yaşar Çalışkan'a, Bifa Bisküvi A.Ş Ailesine ve Duru Bulgur A.Ş Ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284