Karaman Judo Takimi Analig’de Final Biletini Kapti

Nevsehir’in ev sahipliginde düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi Judo Yari Final müsabakalarinda Karaman judo takimi bayanlarda ikinci olarak bir üst yükseldi.

Karaman Judo Takimi Analig’de Final Biletini Kapti

13-14 Subat 2016 tarihleri arasinda Nevsehir Avanos’ta düzenlenen ve 12 erkek takimi ve 12 bayan takimi olmak üzerek toplam 24 takimin katilimlariyla gerçeklesen Anadolu Yildizlar Ligi Judo Yari Final müsabakalarinda Karaman judo takimi ortaya koymus oldugu performans ile bir üst tur olan final müsabakalarina yükselme basarisi gösterdi. Judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan esliginde disiplinli çalismalarinin meyvelerini katildiklari müsabakalarda almayi basaran Karaman judo bayan takimi, zorlu müsabakalarda takim halinde 38 puan toplayarak yari final müsabakalarini 12 takim arasindan 2’inci olarak tamamlama basarisi gösterdi.
Iki gün boyunca çekismeli geçen mücadeleler sonunda 36kg’da Ayse Elyigit birinci, 40kg’da Cahide Eke besinci, 44kg’da Ezgi Karademir ikinci, 48kg’da Eda Karademir üçüncü, 52kg’da Aynur Elyigit besinci, 57kg’da Esra Türegün üçüncü, 70kg’da Beyza Nur Ari ikinci ve +70kg’da Ebru Atabay ikinci olan sporcular oldu.
Anadolu Yildizlar Ligi müsabakalarinda Karaman judo takiminin istikrarli bir sekilde ilerledigin belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Nevsehir Avanos’ta gerçeklestirilen yari final Judo müsabakalarinda takim halinde ikinci olarak dereceye giren ve final vizesini alan ekibimizi tebrik ediyorum. Insallah judo takimimiz bu basarisini final müsabakalarinda da göstererek ilimizi en iyi sekilde temsil edeceklerdir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284