Karaman Judo Takimi Eli Bos Dönmüyor

05-06 Aralik 2015 tarihleri arasinda Mersin’de yapilan Judo Liseler Grup Müsabakalarinda Karaman Judo Takimi Final vizesini kapti.

Karaman Judo Takimi Eli Bos Dönmüyor

Mersin’de yapilan Judo Liseler Grup Müsabakalarindan Türkiye genelinden 200’e yakin sporcu mücadele etti. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan esliginde müsabakalara hazirlanan Karaman Judo Takimi 8 sporcu ile katildigi grup müsabakalarinda bir birincilik ve dört besincilik dereceleri ile yapilacak olan final müsabakalarinda mücadele etme hakki elde etti.
Zorlu ve çekismeli geçen müsabakalarda Karaman Nefise Sultan Kiz Meslek Lisesi ögrencisi Ayse Elyigit 40kg’da birinci olurken, Spor Lisesi ögrencilerinden Esin Türkben, Esra Türegül, Muhammed Ali Akkus ve Aynur Elyigit sampiyonada besincilik dereceleri elde ederek final vizelerini alan sporcular oldu.
Karaman’da Judonun yükselen bir deger oldugunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Sporcularimizin elde etmis olduklari basarilar bizleri mutlu ediyor. Mersin ilinde yapilan liseler judo grup müsabakalarinda ilimizi temsil eden antrenör ve sporcularimizi göstermis olduklari gayret ve azimlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284