Karaman Judo Takimi Emin Adimlarla Ilerliyor

05-06 Eylül 2015 tarihleri arasinda Konya ilinde gerçeklestirilen judo müsabakalarinda Karamanli judocular madalyalarla döndü.

Karaman Judo Takimi Emin Adimlarla Ilerliyor

30 Agustos Zafer Kupasi Iller Arasi Judo Turnuvasi 05-06 Eylül 2015 tarihleri arasinda Konya’da yapildi. Konya 100.Yil Spor Salonunda gerçeklestirilen turnuvaya 21 il davet edildi. Iki gün süren ve renkli görüntülerin yasandigi turnuvada sporcular Bay Bayan Minikler, Yildizlar, Ümitler ve Gençler kategorilerinde birincilik mücadelesi verdi.
Karaman Judo takimi bu zorlu turnuvada Gençlik ve Spor Kulübü, Il Özel Idare Spor Kulübü ve Karaman Judo Spor Kulübü olarak 12 sporcu ile mücadele etti. Milli takim Judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan nezaretinde turnuvaya katilan sporcular çekismeli geçen müsabakalar sonunda dereceye girerek Yildiz Kizlar kategorisinde genel klasman sonunda takim halinde sampiyon olma basarisi gösterdiler.
Turnuvada dereceye giren Karamanli sporcular ise; Ümit Bayanlar kategorisinde 40kg’da Ayse Elyigit 1’inci, 44kg’da Cahide Eke 3’üncü, +70kg’da Ebru Atabay 3’üncü. Minik Erkekler kategorisinde; 55kg’da Selçuk Konar 1’inci. Minik Bayanlar kategorisinde 48kg’da Fatmanur Altinbas 3’üncü. Yildiz Bayanlar kategorisinde; 44kg’da Eda Karademir 1’inci, Ezgi Karademir 2’inci, 48kg’da Aynur Elyigit 3’üncü, 52kg’da Esra Türegün 3’üncü. Yildiz Erkekler kategorisinde ise; 55kg’da Samet Serçeli 3’üncü, 46kg’da Merhmet Serçeli 3’üncü olarak madalya almaya hak kazanan sporcular oldu.
Turnuva hakkinda açiklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Konya'da ilimizi temsil eden Karaman Judo Takimi birbirinden güzel maçlar çikararak, kupa ve madalya ile ilimize dönme basarisi gösterdi. Turnuvada ter döken ve dereceye giren tüm sporcularimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Insallah daha güzel yerlerde daha güzel basarilarla bizleri gururlandirmaya devam ederler” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284