Karaman Judo Takımı Sivas’tan Madalyalarla Döndü

Karaman judo takımı, Sivas’ta düzenlenen 2023 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü.

Karaman Judo Takımı Sivas’tan Madalyalarla Döndü

Türkiye Judo Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Sivas’ta düzenlenen 2023 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe, Mevlüt Duman ve Aylin Dinler eşliğinde 18 sporcuyla mücadele eden Karaman judo takımı şampiyonada 1’i gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplamda 3 madalya kazanarak madalya kürsüsünde yerini aldı. 

Taha Akgül Spor Salonu’nda üç gün süren müsabakalarda Karaman ekibinden Yiğit Özmen Türkiye 2’ncisi, Ayşenur Keskin ve İbrahim Sağlamçelik Türkiye 3’ncüsü olurken, Didar Turmuş Türkiye 5’ncisi, Hüseyin Serper ise Türkiye 7’ncisi oldu. 

Sivas’ta düzenlenen 2023 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Sivas’ta 69 ilden 505 kadın ve 546 erkek olmak üzere toplam bin 51 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada madalya kazanan sporcularımızı kutluyorum. Bizler için gurur kaynağı olan ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan genç sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. İlimizi temsil eden sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen kıymetli ailelerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284