Karaman Judo Yarı Finalde

2016-2017 Anadolu Yıldızlar Ligi’nin ilk mücadelesini Adana’da düzenlenen grup müsabakalarında veren Karaman judo ekibi, kızlar kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

Karaman Judo Yarı Finalde

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ANALİG Judo grup müsabakaları 9 ilden yaklaşık 113 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Karaman’ın da içerisinde yer aldığı grup müsabakalarında antrenörler Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan Çakmak nezaretinde 15 sporcuyla mücadele eden Karaman judo ekibi, kızlar kategorisinde gösterdiği başarılı performansla bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Anadolu Yıldızlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman olarak bu yıl Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz. Son olarak ilimizin ev sahipliğinde gerçekleşen ANALİG Badminton Çeyrek Final müsabakaların kız ve erkekler kategorisinde bir üst tura yükselme başarısı gösterdik. İnşallah başarılarımızın devamı bir üst turlarda da devam edecek. Gösterdikleri azim ve başarılarından dolayı tüm sporcu ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284