Karaman Karate Takımı Başarıya Doymuyor       

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Karate takımı sporcuları erkek ve bayan kumite kategorilerinde elde ettiği derecelerle 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Şampiyonası’na damgasını vurdu.

Karaman Karate Takımı Başarıya Doymuyor       
Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve iki gün süren şampiyonaya 15 ilden 90 kulüp ve 1600’e yakın sporcu katıldı. Gençlik ve Spor Kulübü karate takımı sporcuları erkek ve bayan kumite kategorilerinde Türkiye 3.’lüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.
Yaş kategorilerine göre yapılan turnuvada Karaman Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonada 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde etti. Turnuvada 30 kiloda Suden İmren bayan kumite de birinci, 25 kiloda Mehmet Taşer erkek kumite de birinci, 35 kiloda Enes Yeşil üçüncü, 25 kiloda Betül Debik üçüncü ve erkek katada Alihan Şekerci üçüncülüğe ulaşan sporcular oldu.
Başarılı bir turnuva geçirdiklerini ifade eden karate antrenörü İhsan Özbek,” Sporcularının turnuvaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek çok kapsamlı ve güzel bir turnuva oldu. Çeşitli kulüplerden çok sayıda sporcu yarıştı. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun karşılığını da aldığımız madalyalarla gördük” dedi.
Elde edilen başarılardan dolayı mutlu oldukları dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Sporcularımız çalışmalarının karşılığını elde ettikleri derecelerle almaya devam ediyor. Karate branşında Karaman’da yükselen bir başarı grafiğimiz var. İnşallah bu başarı ileriki dönemlerde daha da üst seviyelerde olacak. Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284