Karaman Kestel İle Berabere Kaldı

TFF 3. Lig 2. Grup 5. haftasında Karaman Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Alanya Kestelspor ile 0-0 berabere kaldı.

Karaman Kestel İle Berabere Kaldı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 5. hafta karşılaşmasında lider Karaman FK, ligte kendisini takip eden Kestelspor ile Kemal Kaynaş’ta karşılaştı. 2 Ekim Pazar günü saat 15.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan karşılaşmayı Mehmet Terece yönetti. Zirve mücadelesi olan karşılaşmada ekibimiz kontra ataklar yaparak Kestel kalesinde zaman zaman tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Karaman FK, Kestel’in ataklarına ise  defansa kapanarak geçit vermedi. Karşılaşma beraberlikle biterken lider Karaman FK, Kestel karşılaşmasında sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak puanını 13’e yükseltti. Karaman FK, 8 Ekim Cumartesi günü İstanbul temsilcisi Bulvarspor ile deplasmanda karşılacak.

Tribünler hınca hınç doldu!

Kemal Kaynaş Stadı’nda oynanan Karaman FK, Alanya Kestelspor karşılaşmasında Karamanlı taraftarlar kapalı, maraton ve açık tribünleri hınca hınç doldurarak yaptıkları tezahüratlarla kırmızı beyazlı ekibi 90 dakika yalnız bırakmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284