Karaman Kuraş Takımı Elazığ’da Madalya Serisine Devam Ediyor

Elazığ'ın ev sahipliğinde düzenlenen Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Karaman kuraş takımından madalyalar gelmeye devam ediyor.

Karaman Kuraş Takımı Elazığ’da Madalya Serisine Devam Ediyor

Gelişmekte Olan Spor Federasyonları tarafından organize edilen Kuraş Türkiye Şampiyonası Elazığ'ın ev sahipliğinde devam ediyor. Şampiyonada yıldızlar ve ümitler kategorilerinde 18 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi, şampiyonanın ilk iki günüde boş geçmedi.

İlk gün yapılan müsabakalarda 48 kiloda mücadele eden Meryem Mumcu Türkiye 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi olurken, yine aynı kiloda mücadele eden Ayşenur Çetin Türkiye 5’ncisi oldu. Şampiyonanın ikinci gününde de mindere çıkan Karaman ekibi bu kez +63 kiloda mücadele eden Azra Su Adalı ile bronz madalyaya uzanırken, +66 kiloda mücadele eden Battal Serdar Arslan ile de altın madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Para tekvandodan sonra kuraş branşında da sporcularımızdan madalyalar gelmeye devam ediyor. Sporcularımızın elde ettiği her başarı bizler ve ilimiz için gurur kaynağı oluyor. 26 Eylüle kadar devam edecek olan organizasyonda mücadele edecek diğer sporcularımıza ise şimdiden başarılar diliyorum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284