Karaman Para Yüzme Takımından Madalya Yağmuru

Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü Para Yüzme Takımı, Konya’da düzenlenen Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmalarında 7 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Karaman Para Yüzme Takımından Madalya Yağmuru

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçme yarışmalarında boy gösteren Karaman İl Özel İdare Spor Kulübü Para Yüzme Takımı, 65 kulüpten 195 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 7 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak Karaman’ın gururu oldu.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen şampiyonada yüzme antrenörleri Aziz ve Mehmet Hopyar kardeşler eşliğinde 5 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibinin madalyaları ise serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde geldi.

Karaman para yüzme takımında madalya kazanan isimler ve dereceleri ise şöyle;

Damla Ovalı

50 metre serbest (8-11 yaş) Türkiye şampiyonu

100 metre serbest (8-11 yaş) Türkiye şampiyonu

400 metre serbest (8-11 yaş) Türkiye şampiyonu

100 metre kurbağalama (8-11 yaş) Türkiye şampiyonu

100 metre sırtüstü (8-11 yaş) Türkiye şampiyonu

50 metre kelebek (8-11 yaş) Türkiye şampiyonu

Bilal Eren Gülcan

50 metre serbest (8-11 yaş) Türkiye üçüncüsü

100 metre serbest (8-11 yaş) Türkiye üçüncüsü

100 metre sırtüstü (8-11 yaş) Türkiye ikincisi

Berkay Yavuz

400 metre (12-15) yaş Türkiye üçüncüsü

Nisa Nur Köse

50 metre serbest Türkiye şampiyonu

Karaman İl Özel İdaresi para yüzme takımının başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “65 kulüpten 195 sporcunun mücadele ettiği Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçme yarışmalarında ilimiz sporcularının göstermiş olduğu performanstan dolayı antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Şükürler olsun başarı çıtamızı her geçen gün daha da yükseklere çıkarmaya devam ediyoruz. Konya’da düzenlenen şampiyonada madalya kazanarak dereceye giren sporcularımızın milli takıma girerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri en büyük temennimiz. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, antrenör ve sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284