Karaman Piri Reis Yurdu Erkek Tenis Takımı Türkiye İkincisi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Piri Reis Erkek Yurdu Tenis Takımı, Hatay’da düzenlenen Türkiye Tenis Şampiyonası finallerinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.

Karaman Piri Reis Yurdu Erkek Tenis Takımı Türkiye İkincisi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Hatay’da düzenlenen tenis şampiyonası finallerinde Karaman’ı tenis antrenörü Adem Alpsoy eşliğinde 4 sporcuyla temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Piri Reis Yurdu Tenis Takımı, 4 gün süren müsabakalar sonunda takım halinde Türkiye ikincisi oldu.

12 ilden 50 sporcunun katıldığı şampiyonada elde ettikleri dereceden dolayı mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Hatay’da düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencileri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, ” Piri Reis erkek yurdu öğrencilerimiz Samet Yıldız, Resul Yıldız, Kadir Tan ve İhsan Yörük’ten oluşan erkek tenis takımımızın elde ettiği başarı gurur verici. İlimizde bulunan yurtlarımızda sportif faaliyetlerimizi daha yaygın hale getirerek, öğrencilerimizi eğitimlerinin yanında sportif alanlarda da aktif olmalarını sağlıyoruz. Bakanlığımızın öncülüğünde gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284