Karaman Spor Camiasi Yemekte Bulustu

Spor camiasi maç öncesinde Karaman Belediyespor yönetiminin daveti üzerine moral ve destek yemeginde bir araya geldi.

Karaman Spor Camiasi Yemekte Bulustu

Karaman Belediyespor'a moral ve destek yemegine; Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Belediye Meclis Üyeleri Beytullah Karakas, Resit Kizildeniz, Karaman Belediyespor Kulübü Baskani Haci Osman Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerinin yani sira, amatör spor kulüp yöneticileri, Karamanspor eski yöneticileri ve basin mensuplari katildi.
Yemekte konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, belediyenin spor yatirimlari hakkinda bilgiler verdi. "Spora ve sporcularimiza her zaman destek oluyoruz ve olmaya devam edecegiz" diyen Baskan Çaliskan sunlari kaydetti: "Göreve geldigimiz günden bu yana spora ve sporcuya olan destegimizi hiç kesmedik. Belediye olarak su an yapimina devam edilen ‘Bireysel Sporlar Için Spor Kompleksi Projesi’nde önemli pay sahibiyiz. Gençlik ve Spor Bakanligimiz ile birlikte yürüttügümüz proje için gerekli olan arsa, belediyemiz tarafindan tahsis edilmistir. Ayrica gerekli olan imar düzenlemelerini de biz yapiyoruz. Judo, tekvando, güres gibi bireysel sporlarin yapilacagi bu kompleks Karamanimiz da spora önemli katki saglayacaktir. Bu projenin yani sira 5 farkli mahallemize 7 adet futbol, basketbol ve voleybol sahalari yapiyoruz. Bu semt spor sahalarimiz önümüzdeki günlerde tamamlanmis olacak ve vatandaslarimizin hizmetine sunulacak.
Semt Spor Sahalarinda Amatör Kulüpler Antrenmanlarini Yapabilecekler
Karaman'da amatör futbol kulüplerinin antrenman yapabilecekleri saha bulmakta sikinti yasadiklarini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Yaptigimiz semt spor sahalarinda amatör kulüplerimiz rahatlikla antrenmanlarini yapabilecekler" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284