Karaman Wushu Takimi Antalya’dan Madalyalarla Döndü

Antalya`da baslayan Wushu Türkiye Büyükler, Gençler ve Alt Gençler Bay- Bayan Sanda ve Taolu Wushu Sampiyonasinda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Wushu sporcusu Bilal Ertugrul Teber Türkiye 3.’sü oldu.

Karaman Wushu Takimi Antalya’dan Madalyalarla Döndü

Antalya Kundu'da bir otelde düzenlenen sampiyonaya, 56 ilden 600'ün üzerinde sporcu katildi. Yaklasik 50 hakemin görev yaptigi sampiyonada dereceye girecek sporcular, Wushu Milli Takimi'na alinarak, dünya ve Avrupa sampiyonalarinda yarisacak.
Antalya'da baslayan Wushu Türkiye Büyükler, Gençler ve Alt Gençler Bay- Bayan Sanda ve Taolu Wushu Sampiyonasinin ilk ayagi olan Alt Gençler ve Gençler müsabakalarina Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar nezaretinde 6 sporcu ile katilan Karaman Wushu takimi sampiyonanin ilk ayagi olan Alt Gençler ve Gençler Sanda müsabakalarinda Alt Gençler Sanda kategorisinde Türkiye 3.’lügü elde etti.
"Daha Çok Çalismak Zorundayiz"
Wushu sporunu herkesin yapabilecegine deginen Bayraktar;" Ilimizde Wushu sporuna güzel bir ilgi var. Küçük yaslarda da olmak üzere birçok yas kategorisinde sporcularimiz egitimlerine devam ediyor. Karaman’da daha çok yeni bir brans olmamiza ragmen Wushu da önemli bir seviyeye geldik, daha büyük basarilar elde etmek için çok çalismak zorundayiz" diye konustu.
Wushu sporunun Karaman’da giderek büyüyen genis bir aile oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Wushu takimimizin Antalya’da düzenlenen sampiyonada elde ettigi basari bizleri oldukça mutlu etti. Wushu bransinin ilimizde yeni olmasina ragmen alinan basarili sonuçlar Karaman’da bu bransta güzel isler yapildigini gösteriyor. Türkiye 3.’sü sporcumuz Bilal Ertugrul Teber ve wushu ailesini tekrar tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284