Karaman Yunus Emre Spor Kulübü Iddiali Geliyor

Ilimizin profesyonel ligdeki tek temsilcisi hazirliklarina ve ziyaretlerine hiz verdi.

Karaman Yunus Emre Spor Kulübü Iddiali Geliyor
Türkiye Basketbol Federasyonu Profesyonel 2. Lig Karaman Temsilcisi Yunus Emrespor Basketbol Takimi 14 Ekim’de karisilacaklari Bursa Çeltikspor maçinin hazirliklarina iddiali bir sekilde devam ediyor.
Kulüp Baskani Kadir Demirel yaptigi basin açiklamasinda mütevazi bir kadro kurduklarini ve Karaman’i en iyi sekilde temsil etmek istediklerini belirtti.
Türkiye Basketbol 1. lig takimlarindan transfer edilen profesyonel oyunculariyla beraber genç ve dinamik bir kadro olusturduklarini vurgulayan Demirel, “Amacimiz basarinin yaninda, izleyicilere keyifli bir basketbol izletmektir. Karaman’i en iyi sekilde temsil etmeye çalisacagiz” dedi.
14 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Bursa Çeltikspor- Karaman Yunus Emrespor’un karsi karsiya gelecegi maçta Karamanli sporseverlerden destek bekleyen Baskan Demirel, Kulüp olarak sehirde ziyaretlere basladiklarini da söyledi.
Kulüp Genel Sekreteri Ibrahim Kaynak ve teknik sorumlu Ali Tekin ve sporcularla birlikte Belediyeyi, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay’i, Ziraat Odasi’ni ziyaret ederek, destekleri için tesekkür etti.
Kulüp yöneticisi Ibrahim Kaynak Kulübün ziyaretlerine devam edecegi bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284