Karaman’a Liderliği Yaşattı, Ödül Aldı! Zafer Hızarcı Dönemi Bitti

Karaman FK, TFF 3. Lig 2022-2023 sezonu için bir yıllık sözleşme imzaladığı başarılı teknik adam Zafer Hızarcı ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Karaman’a Liderliği Yaşattı, Ödül Aldı! Zafer Hızarcı Dönemi Bitti

Karaman FK, 2022 yılının Haziran ayında 2022-2023 sezonu için bir yıllık sözleşme imzaladığı Trabzonlu Zafer Hızarcı ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Karaman FK sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, “Teknik direktörümüz Zafer Hızarcı ve teknik ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendilerine kulübümüz adına bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Karaman FK, Liderliği Rakiplerine İlk Yarıda Kaptırmadı

3. Lig 1. devrede Zafer Hızarcı yönetiminde 16 karşılaşmaya çıkan Karaman FK, 11 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, 2. grupta rakipleri arasında en fazla golü atan ekip oldu. Kırmızı-beyazlılar toplamda 33 gol attı, 10 golüde kalelerinde gördü. Karaman FK, devre arasını 36 puan ile lider olarak kapattı.

Hızarcı’ya Sezon Ortasında Altın Teknik Direktör Ödülü

3. ligde ilk yarıda adından söz ettiren başarılı teknik adam Zafer Hızarcı, 3. Lig 2022-2023 sezon ortasında Transfer Merkez TV tarafından Altın Teknik Direktörü ödülüne layık görülmüştü.

2 Yenilgi ile Görevden Alındı

Teknik adam Zafer Hızarcı’nın yönetim tarafından görevden alınması sonrası spor camiasında tepkilere neden oldu. Batman Petrolspor’u 3. Lig 2021-2022 sezonunda şampiyon yaparak 2. Lige çıkaran daha sonra 2022 yılının Haziran ayında bir otelde düzenlenen imza töreni ile Karaman FK’nın teknik direktörlüğüne getirilen başaralı teknik adam Zafer Hızarcı, 2. devrenin başlaması ile Darıca GB ve 23 Elazığ FK yenilgisi sonrası Karaman Futbol Kulübü tarafından görevinden alındı. Spor camiasında Hızarcı’nın görevden alınması sonrası, “İki yenilgi alınan Darıca GB ve Elazığ FK maçlarında sahada topu Hızarcı mı? Futbolcular mı? oynadı”, “Hafta sonları zevkle çoluk-çocuk izlediğimiz Karaman maçları vardı, sağolsunlar araya fitne sokanlar yüzünden artık izleyemeyeceğiz”, “Başarılı bir teknik adamdı, Karaman’a verdiği emekler için bize liderlik heyecanını yaşattığı için teşekkür ederiz, yolu açık olsun” gibi yorumlara sebep oldu.

Karaman FK, 48 yaşındaki kariyerinde başarılı teknik adam Zafer Hızarcı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda ise ilk turda Burdur MAKÜ, ikinci turda ise 2. Lig ekibi Ankara Demirspor’u 2-0 yenmiş, üçüncü turda ise Şanlıurfaspor’a 3-0 yenilmişti. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284