Karaman’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Pedal Çevirdiler

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı sporcuları 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 251 kişi için pedal çevirdi.

Karaman’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Pedal Çevirdiler

Karaman’da 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışları düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü’nden 25 sporcunun yer aldığı yarışlarda sporcular Türk bayrakları ile birlikte 5 kilometre boyunca pedal çevirdi. Etkinliğe katılan sporcular daha sonra bisikletlerine yerleştirdikleri Türk bayrakları ile şehir turu attı. 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında sportif etkinlikler düzenledik. İlk olarak aralarında bedensel engelli sporcularımızın da yer aldığı “Demokrasi bilinci, elden ele taşınan bir bayrak yarışıdır” sloganıyla 15 Temmuz şehitleri sancak koşusu düzenledik. Ardından yine 25 sporcumuzun yer aldığı bisiklet yarışı etkinliğini gerçekleştirerek 251 şehidimiz anısına pedal çevirdik. Etkinliklerimizde yer alan tüm sporcularımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah o günleri bir daha bizlere göstermesin." ifadelerine yer verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284