Karaman’da 2016 Satranç Il Birinciligi Turnuvasi Yapilacak

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Satranç Il Temsilciligi 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan 2016 Satranç Il Birinciligi Turnuvasi yapilacak.

Karaman’da 2016 Satranç Il Birinciligi Turnuvasi Yapilacak

Karaman’da faaliyetlerine araliksiz olarak devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Satranç Il Temsilciligi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek satranç sporunu Karaman’da canlandirmaya devam ediyor. 26-27 Aralik 2015 ve 02-03 Ocak 2016 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan 2016 Satranç Il Birinciligi Turnuvasi Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Salonu’nda satranç severlerle bulusacak. Turnuvaya kayitlar online olarak //karaman.tsf.org.tr/ adresinde yer alan "Turnuva Kayit" bölümünden 24 Aralik 2015 saat 19:00'a kadar yapilacaktir. Yedi tur üzerinden yapilacak olan turnuvanin 1. turu 26 Aralik 2015 saat 10:00'da baslayacak olup, turnuvaya katilan sporcular 26 Aralik 2015 Cuma günü en geç saat 9:30'a kadar kayit kontrollerini yaptirmalari gerekmektedir. Yarisma, TSF sporcu lisansina sahip ve 2016 vizesini yaptirmis tüm sporculara açiktir.
Yarismada dereceye girerek il birincisi olan sporcular yapilacak olan Türkiye Kupasina yarislarinda Türkiye Satranç Federasyonunun olanaklarindan yararlanma hakki elde edecektir.
Insan vücudunun saglikli olmasi için spor yapmanin büyük önemi oldugunu, nasil ki bedeni gelistirmek ve zinde tutmak için çesitli sporlar yapiliyorsa, beynin de sporunun satranç oldugunu belirten Il Müdürü Hayati Kisacik, "Buraya satranç ögrenmeye gelen çocuklarimizi ve onlari buraya getiren velilerini tebrik ediyorum. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde egitim gören çocuklarimizin büyük basarilara imza atacagina inaniyorum. Bizlerde Il Müdürlügü olarak her zaman ögrencilerimizin yaninda ve destekçileri olacagiz" seklinde konustu.
Turnuva için detayli bilgiye; //karaman.tsf.org.tr/satranc-haberl…/257-il-birinciligi linkinden ulasabilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284