Karaman’da 3 Bant’in Sampiyonu Belli Oldu

Bilardo il temsilciligi 2015 faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafinda gerçeklestirilen 3 Bant Bilardo il birinciligi müsabakalari oynanan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

 Karaman’da 3 Bant’in Sampiyonu Belli Oldu

  Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bilardo Egitim Merkezinde toplam 7 gün süren 3 bant bilardo il birinciligi müsabakalari 33 sporcunun katilimi ile gerçeklesti. 3 gün süren ilk tur mücadelelerinin sonunda 12 sporcu ikinci tura yükselerek il birinciligi için kiyasiya yaristi. Büyük bir heyecana sahne olan ve çekismeli geçen final müsabakalari renkli görüntülere sahne oldu. Yapilan final müsabakalarinin ardindan il birinciligi ipini Ahmet Köseoglu gögüslerken, Fatih Kondu ikinci, Gaffar Tekinbas ve Yunus Bulut üçüncü oldu. Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, bilardo il birinciligi müsabakalarina 33 sporcunun katildigini kaydederek, “ilk 3'e giren sporcularin yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etmeye hak kazandigini ifade etti.

  Müsabakalarin çekismeli ve heyecanli geçtigine dikkat çeken Yildiz, tüm sporcularimizi gösterdikleri performans, mücadele ve centilmenliklerinden dolayi kutluyorum" dedi.

  Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari, Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, Tesisler Sube Müdürü Vedat Akyar, Uluslararasi Bilardo Hakemi Sanli Sayran ve Bilardo Il Temsilcisi Osman Yilmaz tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284