Karaman’da 3 Gün Süren 12 Dabo Basketbol Söleni Sona Erdi

Karaman’da 3 gün süren 12 Dev Adam Basketbol Okullari 11. Türkiye Ligi’nin ikinci etabi olan Güney Grubu Söleni düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Karaman’da 3 Gün Süren 12 Dabo Basketbol Söleni Sona Erdi

Kazimkarabekir Spor Salonu’nda gerçeklesen ödül törenine Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar, Basketbol Karaman Il Temsilcisi Hüseyin Oguz ile sporcular ve vatandaslar katildi. Törende kisa bir konusma yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, "Bu organizasyonu hazirlayan arkadaslara tesekkür ediyorum. Ben de spora sizin gibi küçük yasta futbol oynayarak basladim. Sporun ne kadar önemli oldugunu biliyorum. Sizler ileride çok güzel yerlerde olacaksiniz. Bu süreçte sizlere basarilar diliyorum” dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan takimlara kupa ve madalyalari protokol üyeleri tarafindan verildi. 3 gün süren ve Afyonkarahisar, Burdur, Karaman, Kayseri, Kirsehir, Samsun, Konya, Mersin ve Nevsehir olmak üzere toplam 10 takimin katildigi sölende Karaman takimi birinci olurken, Kayseri ikinci ve Samsun Çarsamba takimi ise üçüncü oldu. Yapilan bu sölen sonunda seçilen en iyi 10 erkek ve 10 kiz sporcu Haziran ayi içerisinde yapilacak olan Türkiye Ligi Finalleri’nde bölgelerini temsil etmeye hak kazandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284