Karaman’da Avcibasi Kupasi Nefes Kesti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Avcilik, Aticilik, Balikçilik ve Doga Sporlari Ihtisas Kulübü tarafindan ortaklasa düzenlenen Avcibasi Kupasi nefes kesti.

Karaman’da Avcibasi Kupasi Nefes Kesti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Avcilik, Aticilik, Balikçilik ve Doga Sporlari Ihtisas Kulübü tarafindan ortaklasa düzenlenen Avcibasi Kupasina toplam 102 sporcu katildi. Bu yil ilk defa gerçeklestirilen Avcibasi Kupasi yarismalari büyük bir ilgi ile izlendi. Usta aticilar ve avcilar olmak üzere iki kategoride yarisan yarismacilar sabit hedef, hareketli hedef ve sporting branslarinda birinci olmak için mücadele etti.
26 Temmuz 2015 Pazar günü Fikret Ünlü Atis Poligonunda gerçeklestirilen Avcibasi Kupasini, Karaman Ak Parti Millet Vekili Recep Seker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Ak Parti Ilçe Baskani Ahmet Akca, Is Kur Müdürü Kenan Ates, Kredili Yurtlar Kurumu Il Müdürü Enver Yazibasi, Gençlik Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü O.Selçuk Akbas ve Avcilik ve Aticilik Il Temsilcisi Hüseyin Özkaya yakindan takip etti.
Bu yil Karaman’da bir ilk olarak gerçeklestirilen yarismalarda yine bir ilk gerçeklestirilerek yarismaya katilan sporculara yapilan çekilis ile 40’a yakin birbirinden degerli hediye verildi. Yarismanin sunucusu Zehra Uyar esliginde gerçeklestirilen çekilis yarismaya ayri bir hava katarak, tüm katilimcilarin begenisini kazandi.
Gerçeklestirilen yarismalar sonunda Usta Aticilar kategorisi genel siralamada Isfener Üstün birinci, Hüseyin Özkaya ikinci, Ekrem Özgün üçüncü oldu. Avcilar kategorisi genel siralamada ise Kadir Kayserili birinci, Ali Seyhan ikinci ve Metin Kurt üçüncü oldu.
Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Karaman Ak Parti Milletvekili Recep Seker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Ak Parti Ilçe Baskani Ahmet Akca ve Iskur Müdürü Kenan Ates tarafindan verildi.
Ayrica müsabakalarda genel klasmanda dereceye giren sporculara Ak Parti Milletvekili Recep Seker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Jandara Kidemli Albay Mustafa Akis tarafindan tüfek hediye edildi.
Muhtesem bir katilim ile gerçeklestirilen Avcibasi Kupasi yarismalari, müsabaka sonunda gerçeklestirilen toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284