Karaman’da Cimnastik Kurslarina Yogun Ilgi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Ücretsiz Yaz Spor Okullari Cimnastik kurslari basladi.

Karaman’da Cimnastik Kurslarina Yogun Ilgi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak verilen Cimnastik kursuna çocuk ve gençler yogun ilgi gösteriyorlar.
Kazim Karabekir Spor Salonu’nda antrenör Ufuk Aktas nezaretinde verilen cimnastik kursu, sagliklarini korumak ve zinde kalmak isteyen çocuklarin tercihi olarak göze çarpiyor. Kursta, minik sporcular ile tek tek ilgilenen Aktas, kursiyerlere açma-germe ve isinma hareketleriyle baslayarak, çesitli egitsel oyunlar, hayvan formu yürüyüsler ile cimnastik sporunu eglenceli bir oyuna dönüstürüyor. Vücutlarini istedikleri gibi kullanan kursiyerler, böylece sporun önemini bir kez daha göstermis oluyorlar.
Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak verilen kurslara ilginin yogun bir sekilde devam ettigini dile getiren Aktas, cimnastik kurslarina kayitlarin devam ettigini ve kurslarin Pazartesi, Sali, Çarsamba ve Persembe günleri saat 10.00-11.15 ile 15.00-16.15 arasi Kazim Karabekir Spor Salonunda yapildigini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284