Karaman’da Cimnastik ve Eskrim Salonları Hizmete Girdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Cimnastik ve Eskrim Salonları hizmete girdi.

Karaman’da Cimnastik ve Eskrim Salonları Hizmete Girdi

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yatırım programları arasında yer alan ve 2020 yılı içerisinde hizmete giren Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu içerisinde yer alan cimnastik ve eskrim branşları için başlatılan çalışmalar tamamlanarak gençlerin hizmetine sunuldu. Özellikle küçük yaşlarda koordinasyon ve denge özelliklerini kazandırabilmek ve ileri ki yaşlarda diğer spor branşlarının altyapısını oluşturabilmek açısından önemli bir yere sahip olan cimnastik branşında Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan gelen malzemeler monte edilerek kısa sürede kullanıma hazır hale getirildi. Eskrim branşında ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından temin edilen malzemeler Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından sporculara teslim edildi.

Cimnastik ve eskrim branşların da malzemelerin dağıtılması ve salonların hazır hale gelmesiyle birlikte her iki branşada ilgi artarken, hedefin daha fazla çocuk ve gence ulaşıp cimnastik ve eskrim branşlarında sağlam bir alt yapı kurmak olduğu belirtildi.

Karaman’da modern tesislerin tamamlanmasıyla birlikte çocuk ve gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapma imkanı bulacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Öncelikle ilimizde yapımı tamamlan ve yapımı devam eden yatırımlarımızla gençlerimiz daha modern tesislerde spor yapma imkanı bulacaklar. Bizler ilimizde tesisleşme anlamında güzel bir yok kat ettik ve bu yatırımların meyvesini buralardan yetişen çocuklarımızın başarılarıyla alacağız. Daha önceki aylarda hizmete açtığımız Merkez Çok Amaçlı Spor Salonumuzda da cimnastik ve eskrim branşlarımız için güzel bir ortam oluşturmak için çalışmalara başlamıştık. Kısa sürede bu iki branşımız için gerekli malzemeleri temin ederek sporcularımız için hazır hale getirdik. İnşallah bu modern tesislerde sporcularımız antrenörlerimiz eşliğinde en iyi şekilde yetişerek ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklardır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284