Karaman’da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Karaman’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Koşuları düzenlendi.

Karaman’da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde iki kategoride düzenlenen ve 70 sporcunun katıldığı müsabakalar yoğun ilgi gördü. 2 ayrı kategoride yapılan yarışmada sporcular dereceye girmek için ter döktü. Müsabakalar, küçük kızlar kategorisinde bin 500 metre, küçük erkekler kategorisinde ise 2 bin metre olarak gerçekleştirildi.

 Müsabakalar sonunda küçük kızlar kategorisinde Busenur Coşkun birinci, Asude Arısoy ikinci, Elifsude Salkım üçüncü, Lalenur Kılıç dördüncü oldu Küçük erkekler kategorisinde ise Bismillah Kayhan birinci, Mesud Abdullahi ikinci, Alibeke Büyüktuna üçüncü, Mehmet Akif Türkmen dördüncü oldu.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya ve atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön tarafından verildi.

Müsabakalarda ilk dörde giren sporcular, Ankara’da küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenecek olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda Karaman’ı temsil edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284