Karaman’da Cumhuriyet Kupasi Bilardo Heyecani

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda yapilan Cumhuriyet Kupasi Bilardo Turnuvasi yildizlar ve gençler kategorisinde sona erdi.

Karaman’da Cumhuriyet Kupasi Bilardo Heyecani

Bir birinden güzel ve çekismeli müsabakalara sahne olan yildizlar ve gençler(kiz-erkek) Cumhuriyet Kupasi bilardo müsabakalari 10 sporcunun katilimi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bilardo Salonu’nda gerçeklesti. 2 gün süren müsabakalar eleme usulü ile oynanirken ikinci gün yari final ve final müsabakalari oynandi. Yari finale kalma sansi yakalayan sporculardan Nursel Okutan, Dilara Göl, Bora Tekin ve Eren Akin arasinda finale çikma mücadelesi yasanirken, ortaya çikan renkli görüntüler turnuvaya ayri bir hava katti. Çekismeli geçen yari final müsabakalari sonun da finale kalmayi basaran Nursel Okutan ve Eren Akin’in birincilik mücadelesi Eren Akin’in galibiyeti ile sonuçlandi.
Çekismeli geçen müsabakalar sonunda olusan tablo ise; Eren Akin 1’inci, Nursel Okutan 2’inci, Bora Tekin 3’üncü ve Dilara Göl dördüncü olarak turnuvaya adini yazdiran sporcular oldular.
Turnuva, dereceye giren sporcularin belirlenmesinin ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284