Karaman’da “IAAF Çocuk Atletizmi” Semineri Yapilacak

Uluslararasi Atletizm Federasyonlari Birligi’nin “IAAF ÇOCUK ATLETIZM” projesi Egitim Semineri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 11-12 Mart 2016 tarihleri arasinda Karaman’da gerçeklestirilecek.

Karaman’da “IAAF Çocuk Atletizmi” Semineri Yapilacak

“IAAF ÇOCUK ATLETIZMI” Projesine 2014 yilindan itibaren dâhil edilerek uygulanan “Önce Dopingle Mücadele daha sonra Madde Bagimliligi ve Çocuklar”, “Çocuk Psikolojisi” ve “Fair–Play” derslerinin yani sira “Eskimeyen Degerlerimiz” de kursiyerlerle tanistirilacak, söylesi yaptirilacak ve ödüllendirilecekler.
11-12 Mart 2016 tarihleri arasinda Karaman Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçeklestirilecek olan “IAAF Çocuk Atletizmi” semineri, Atletizm Federasyonu Egitim Kurulu Baskani ve Çocuk Oyunlari Koordinatörü Necdet Ayaz’in sorumlulugunda gerçeklestirilecek. Projenin seminerini ise, Ege Üniversitesi Ögretim Görevlileri ve ayni zamanda Egitim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça tarafindan verilecek.
Projeye sonradan dâhil edilen Madde Bagimliligi ve Çocuklar konusu Ankara Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Kadirhan Sunguroglu, Sporda çocuklara psikolojik yaklasim konusu Ankara Üniversitesi Ögretim Üyesi ve ayni zamanda atletizm federasyonu Egitim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Perican Bayar, Fair-Play konusu da Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyon Üyesi Haldun Domaç tarafindan verecek.
Türkiye Atletizm Federasyonu Baskanliginca önerilen IAAF Yetkililerince de takdir gören “Eskimeyen Degerlerimiz” bölümü için ise programlari uygun 10 deger davet edilecektir.
Son derece önemli konuma gelen “IAAF Çocuk Atletizmi” seminerinde verilen sertifika Egitim Kurulunun teklifi Yönetim Kurulunun uygun bulmasi ile bu seminerden itibaren 4 sertifika yerine geçecek ve 2 kademeye katilan antrenörlerden de zorunlu belge olarak istenecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284