Karaman’da Judo Il Birinciligi Müsabakalari Yapildi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen yildizlar judo il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Karaman’da Judo Il Birinciligi Müsabakalari Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Judo Salonunda 23 Subat 2016 Sali günü gerçeklestirilen yildizlar judo il birinciligi müsabakalarina 5 okuldan 44 sporcu katildi. Zorlu ve çekismeli geçen müsabakalarda kizlar kategorisinde 44kg’da Esra Cosar ve 52kg’da Fatma Nur Altinbas kategorilerinde birinci olan sporcular oldu. Erkekler kategorisinde ise bu isimler 38kg’da Abdulkadir Elyigit, 42kg’da Murat Türegün, 46kg’da Eren Tezcan, 50kg’da Selçuk Konar, 55kg’da Samet Serçeli ve 66kg’da Mesut Ecirci kategorilerinde birinci olan sporcular oldu. Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular gerçeklestirilecek olan judo grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde ettiler.
Il birinciligi müsabakalarini yerinde izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;“ Judo bransinda basarili sporcularimiz alaninda uzman antrenörlerimiz tarafindan egitimlerine araliksiz bir sekilde devam ediyor. Buralardan çikacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi degerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yildizlar kazandirilacak. Judo sporu Karaman’da sürekli yükselen grafigi ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu basari grafigini daha da yukari tasiyacagiz.” diye konustu.
Müsabakada dereceye giren sporculara madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Okul Sporlari Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284