Karaman’da Karda ‘Neşeli’ Antrenman

Karaman’da kar yağışı yoğun şekilde sürerken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı sporcuları karda antrenman yaptı.

Karaman’da Karda ‘Neşeli’ Antrenman

Karaman’da Türkiye Şampiyonası yarışmalarına hazırlanan Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı sporcuları yoğun kar yağışı altında neşeli bir antrenman yaptı. Antrenörler Murat Yurdadön, Mevlüt İnanır ve Cihan Güç nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma koşusu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan atletler, antrenörlerinin verdiği programa göre çalışmalarına devam etti. Yoğun karlı bir zeminde çalışan atletler antrenman aralarında kartopu oynayarak stres attı. Hava sıcaklığının sıfırın altına kadar düştüğü antrenmanda sporcuların neşeli hareketleri ise gözlerden kaçmadı.

Antrenmanlara kar kış demeden devam ettiklerini belirten antrenör Yurdadön,” Sporcularımızla birlikte güzel bir çalışma temposu içine girdik. Önümüzde ki Türkiye Şampiyonası için kar kış demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah sporcularımız bu fedakarlıklarının meyvelerini yarışmalarda elde edecekleri derecelerle alacaklar ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Hava koşulları ne olursa olsun çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2016, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284