Karaman’da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Başlıyor

Karaman’da, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 02- 24 Kasım 2016 tarihleri arasında “Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası” düzenlenecek.

Karaman’da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Başlıyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası 2 Kasım Perşembe 18.00’de Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başlıyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan turnuva 17 okuldan yaklaşık 170 öğretmenin birincilik mücadelesine sahne olacak.
Öğretmenlerin arasında kaynaşmayı sağlamak ve halkı spora özendirmek amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, sözlerine şöyle devam etti:
“Bu organizasyonda önemli olan öğretmenlerimizin sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde güzel bir spor organizasyonunda mücadele etmeleri. Önemli olan spor ile takım ruhunu oluşturmak, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu turnuva ayrıca yıl içerisinde eğitim yoğunluğu içerisinde olan eğitimcilerin bir nebze olsun stres ve yorgunluktan uzaklaşarak spor yaparak eğlenmelerini de sağlayacaktır. Yaklaşık bir ay boyunca devam edecek turnuvada tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284