Karaman’da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi.

Karaman’da Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Karaman’da her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası 15 okuldan 180 öğretmenin çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 15 gün boyunca devam eden müsabakalara voleybol severlerin ilgisi yoğun oldu. Turnuva boyunca anne ve babalarını desteklemeye gelen küçük taraftarların tezahüratları turnuvada unutulmazlar arasında yerini aldı. Turnuvanın finali Spor Lisesi ile Zübeyde Hanım Ortaokulu takımları arasında oynandı. Zübeyde Hanım Ortaokulunu 3-0’lık skorla geçen Spor Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise, Spor Lisesi birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Özel Başarı Koleji üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cavit Bardak ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284