Karaman’da Puanlı Atletizm Heyecanı Yaşandı

Karaman’da Okullar arası gençler puanlı atletizm il birinciliği yarışları sona erdi.

Karaman’da Puanlı Atletizm Heyecanı Yaşandı
Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yapılan okullar arası gençler puanlı atletizm il birinciliği yarışları 10 okuldan yaklaşık 90 sporcunun katılımı ile Süreyya Ayhan Atletizm Tartan Pisti’nde yapılan yarışların ardından sona erdi. İki gün süren müsabakalar sonunda Karaman atletizme doydu. Heyecanlı geçen müsabakalarda sporcular 100 metre, 200 metre, 400 metre, 800 metre, bin 500 metre, 110 metre engelli, gülle atma, cirit atma, disk atma, uzun atlama, üç adım atlama ve yüksek atlama gibi kategorilerde kıyasıya mücadele etti.
Nefes kesen yarışlar sonunda erkekler kategorisinde birinci Bifa Lisesi, ikinci Spor Lisesi, üçüncü Sarıveliler Yunus Emre Çok Programlı Anadolu Lisesi, kızlar kategorisinde ise birinci Spor Lisesi, ikinci Sosyal Bilimler Lisesi, üçüncü Fatih Lisesi oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284