Karaman’da Sokak Basketbolu Heyecani Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3X3 Sokak Basketbolu turnuvasi basladi.

Karaman’da Sokak Basketbolu Heyecani Basladi

Sporu tabana yaymak ve gençleri sporla bulusturmak için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi Sokak Basketbolu turnuvasi 19 Mayis 2015 Sali günü saat 19.00’da Aktekke Kent Meydaninda gerçeklestirilen büyük bir cosku ile basladi.
Katilimin ve ilginin yogun oldugu turnuva açilisina Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, sporcular ve çok sayida vatandas katildi.
Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskanin hava atisi ile baslattigi ilk gün karsilasmalari renkli görüntülere sahne oldu.
Renkli görüntülere sahne olan turnuva hakkinda açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Bugün açilisini yaptigimiz Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi Sokak Basketbolu turnuvasi sporseverlerce büyük ilgi gördü. Ilk gün sekiz maç oynanan turnuva 4 gün devam edecek olup, turnuva sonrasi dereceye giren sporcularimiz çesitli hediyelerle ödüllendirilecek. Suan sadece 18 yas altinda gerçeklestirilen 3X3 sokak basketbolu turnuvasi sporseverlerden büyük ilgi gördü. Turnuvayi18,25 yas ve 25 yas üstü olarak tüm yas gurubunun mücadele edebilecegi turnuva haline getirecegiz. Turnuvalara katilmak isteyen vatandaslarimiz Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne giderek ya da arayarak detayli bilgi alabilirler ve kayit yaptirabilirler” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284