Karaman’da Sokak Basketbolu Heyecani Basliyor

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi Sokak Basketbolu turnuvasi 19 Mayis 2015 Sali günü saat 19:00’da Aktekke Meydanin da basliyor.

Karaman’da Sokak Basketbolu Heyecani Basliyor

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 18 yas alti 3x3 Sokak Basketbolu turnuvasi, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 19 Mayis 2015 Sali günü saat 19:00’da Aktekke Meydanin da basliyor.
Turnuva ile ilgili bilgiler veren Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Turnuvada 18 yas alti kategorisinde kadin ve erkekler sporcular yarisacak. Turnuvalar Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi adi altinda ve Spor Il Müdürlügü’nün koordinesinde Aktekke Meydaninda bulunan açik alanda 19 Mayis 2015 Sali günü saat 19:00’da baslayacak. Düzenlenecek sokak basketbolu turnuvasi Karaman’da büyük bir hareket getirecegi bir turnuva olacak. Senlik seklinde çok güzel bir aktivite olacak. Karamani’miza bir renk bir heyecan getirecek. Tüm Karamanli sporseverleri 19 Mayis Sali günü saat 19:00’da Aktekke Meydanin da gerçeklesecek olan turnuvamizin açilisina bekliyoruz” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284