Karaman’da Tekvando Eğitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden tekvando çalışmalarına çocuklar ve gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Karaman’da Tekvando Eğitimleri Devam Ediyor
Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam spor branşlarında eğitimler aralıksız olarak devam ediyor. En çok rağbet gören spor branşlarından biri olan tekvando da ise yaklaşık 120 öğrenci milli takım tekvando antrenörü Sadullah Bacaksız eşliğinde tekvando sporu ile ilgili temel bilgileri öğreniyor. Yunus Emre Spor Salonu’nda haftanın üç günü devam eden çalışmalarda öğrenciler geleceğin altın tekmeleri olma yönünde emin adımlarla ilerliyor.
Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Bacaksız,” Amacımız sporcularımıza iyi alışkanlıklar kazandırmak, arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek, spor kültürünü aşılamak ve sporcularımızı topluma faydalı bireyler haline getirebilmektir. Antrenmanlarımız takip eden ailelerimizin çalışmalarımızdan ve çalışma koşullarımızdan memnuniyeti ise bizleri mutlu ediyor. İlimiz adına Avrupa ve Dünya şampiyonalarına birçok sporcu gönderdik ve ciddi dereceler elde ettik. Şuanda en büyük hedefimiz ise olimpiyatlara sporcu göndermek. İnşallah çalışmalarımıza bu yönde ağırlık vererek hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
Çalışmaların sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştiği için mutlu olduklarını belirten öğrenciler ise,” Tekvando çalışmalarımız eğlenceli ve keyifli bir şekilde devam ediyor. Burada hem tekvando sporunun inceliklerini öğreniyor hem de yeni arkadaşlıklar kuruyoruz. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarımızın sonunda ilimizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştular.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284