Karaman’da Ücretsiz Yaz Spor Okulu Kayitlari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ücretsiz yaz spor okullari ve engelliler il spor merkezleri kayitlari devam ediyor.

Karaman’da Ücretsiz Yaz Spor Okulu Kayitlari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne bagli spor tesislerinde 5 –18 yas arasi gençlere Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Cimnastik, Güres, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Teakwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme(ücretli-60TL) ve futbol olmak üzere toplam 20 farkli bransta açilan ücretsiz Yaz Spor Okullarina kayitlar yogun bir sekilde devam ediyor.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirebilmek, onlara spor dolu saglikli bir hayat sunabilmek için il müdürlügümüz bünyesinde engelli il spor merkezi ve ücretsiz yaz spor okullari kayitlarimizi baslattik. Devam eden kayitlarimiza Karamanli gençlerimizden yogun ilgi görmekteyiz. Çocuklarimizi alaninda uzman antrenörlerimiz esliginde bilinçli bir sekilde spor yaptirarak, çocuklarimizin gelisimine olumlu bir katki saglamak istiyoruz” diye konustu.
Karamanli tüm gençleri yaz spor okullarina ve engelliler il spor merkezlerine davet eden Spor Il Müdürü Kisacik, Ücretsiz Yaz Spor Okullari ve engelliler il spor merkezi müracaatlarinin Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Spor Servisi birimine yapilabilecegini hatirlatarak, basvurularin yogun bir sekilde devam ettigini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284