Karaman’da `Voleybol Için Bir Gün Daha` Etkinligine Rekor Katilim

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV), Avrupa`nin 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirmek için organize ettigi `Voleybol Için Bir Gün Daha` etkinligi Karaman’da rekor bir katilimla gerçeklestirildi.

Karaman’da `Voleybol Için Bir Gün Daha` Etkinligine Rekor Katilim

EV'in (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Avrupa'nin 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirdigi #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliklerinin Türkiye ayagi bugün yapildi. Türkiye’nin 81 ilinde ayni anda gerçeklestirilen etkinligin Karaman ayagina 21 takim ve 168 sporcuyla katildi. Kazim Karabekir Spor Salonu'nda yapilan etkinlik kapsaminda düzenlenen mücadelede voleybolcular, ögrenciler, ögretmenler ve birçok farkli meslek grubundan sporseverler sahaya çikti.
“Karaman’da Voleybol Söleni Yasandi”
Türkiye’nin 81 ilinde ayni anda gerçeklestirilen etkinlikte Karaman’da büyük bir katilim saglandigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Karaman’da voleybol bransina olan ilgiyi OneDayMore4Volleyball etkinligine halkimizin gösterdigi ilgiyle birlikte bir kez daha kanitladik. Avrupa’nin 55 ülkesinde düzenlenen etkinliklerin Karaman ayaginda, 21 takim ve 168 voleybolsever, sahaya çikarak voleybolun herkes tarafindan oynanabilir bir spor oldugu konusunda farkindalik yaratti” seklinde konustu.
“Karamanli Sporseverler 29 Sayiya Ulasmak Için Sahadaydi”
Türkiye’nin 81 ilinde binlerce kisinin forma giydigi karsilasmalarin Karaman ayaginda voleybolcular, ögrenciler, ögretmenler ve birçok farkli meslek grubundan sporseverler 29 sayisina ulasmak için ter dökerken, ortaya çikan mücadele Voleybol için Bir Gün Daha etkinliklerine renk katti. Voleybol konusundaki yeteneklerini sergileyen sporseverler Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklestirilen müsabakalara katildiklari içi çok mutlu olduklarini dile getirdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284