Karaman’da Yaz Futbol Okulu Çalismalari Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, gerçeklestirdigi açilis töreni ile Yaz Futbol Okulu çalismalarini baslatti.

Karaman’da Yaz Futbol Okulu Çalismalari Basladi

29 Haziran 2015 tarihinde gerçeklestirilen Il Spor Merkezleri açilis töreninin ardindan çalismalara start veren Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, bünyesinde açmis oldugu 20 farkli spor bransi ile ögrencilerin yaz tatilin dolu dolu geçirmelerini saglayacak.
“Futbolun Inceliklerini Ögrenecekler”
Yunuskent Futbol Sahasindan antrenör Vural Kamiloglu nezaretinde gerçeklestirilen futbol çalismalari yogun ilgi esliginde devam ediyor. Futbola meraki olan genç ögrencilerin futbol kursuna yogun ilgi gösterdigini belirten Kamiloglu, ögrenciler kendilerini daha iyi ve bilinçli bir sekilde gelistirmek ve ileri ki zamanlarda Karaman’da yer alan futbol kulüplerinde daha rahat oynamak için bizlerle birlikte çalismalarina devam ediyorlar. Çalismalarimiz Yunuskent Futbol Sahasinda pazartesi, çarsamba ve Cuma günleri saat 09.30 ile 10.40 arasi. Sali ve Persembe günleri 17.00-18.15 ile 18.30-19.30 arasinda gerçeklesmektedir. Yas kategorilerine göre suan ki sayilarimiz ise, 8-9 yas arasi 35, 9-10 yas arasi 22, 10-11 yas arasi 30 olup, Yunus Emre Vakfindan gelen ögrencilerimiz ile birlikte toplam 150 ögrencimiz bulunmaktadir” dedi.
“Spor, Çocuklarimizi Kötü Aliskanliklardan Uzak Tutar”
Ögrenci velilerinin, devam eden yaz spor okullarina çocuklarini mutlaka göndermeleri gerektigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik "Çocuklarimizi ve gençlerimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak için spora yönlendirmeliyiz. Spor yapan çocuklarimiz kötü davranislardan uzak durur ve iyiye, güzele yönelir. Ayrica çocuklarimiz spor yaparak hem fiziksel gelisimlerine katki saglayacaklar hem de ahlaki yönden hocalarinin verecegi egitimlerle kendilerini yetistirme imkânina kavusacaklardir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284