Karaman’da “Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi” Heyecani Basladi

Karaman’da gerçeklestirilen Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi, ilk gün yapilan saate karsi yarislari ile start aldi.

Karaman’da “Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi” Heyecani Basladi

Karaman’in ev sahipligini yaptigi ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen “Türkiye Yol Bisikleti Sampiyonasi” 24 Haziran 2015 tarihinde saat 09.00’da baslayan saate karsi bisiklet yarislari ile start aldi.
Katilimin yogun oldugu yarislara Türkiye’nin farkli bölgelerinden toplam 134 sporcu katilirken, Türkiye Sampiyonlugu için ter döken sporcular Büyük Erkek, Master Erkek A, Master Erkek B, Yildiz Bayan, Genç Bayan ve Büyük Bayanlar olmak üzere toplam 6 kategoride mücadele edecek.
Karaman’da büyük ilgi gören Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasina Karaman ekibi, Gençlik ve Spor Kulübü 28, Performans Spor Kulübü 4, toplamda 32 sporcu ile katildi. Sampiyonanin ilk gününde Büyük Erkek, Büyük Bayan, Master Erkek A, Master Erkek B, Yildiz Bayan ve Genç Bayan kategorilerine saate karsi yol yarislari ile baslayan sampiyona, 26 Haziran 2015 Cuma günü kategorilerinde dereceye giren sporcularin belirlenmesinin ardindan sona erecek.
Karaman’da gerçeklesen sampiyonanin güzel bir atmosferde basladigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Öncelikle Türk Dili’nin Baskenti Karaman’da gerçeklestirilen spor müsabakalarina Karaman halkinin yogun ilgisinden dolayi tesekkür ediyorum. Karaman’in tanitimi açisindan önemli bir sampiyona olan Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi, ilimizde 3 gün boyunca devam edecek. Bu önemli organizasyonda Karamani, Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulüplerinden toplam 32 sporcumuz temsil ediyor. Amacimiz, çekismeli baslayan sampiyonada en az 2 yada 3 tane Türkiye Sampiyonu çikarmaktir. Sampiyonada tüm sporcularimiza basarilar diliyor, Türk Dili’nin Baskenti Karamanimiza tekrar hos geldiniz diyorum”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284